Presentatie De verzuimcoördinator

Schermafbeelding 2018-03-20 om 09.12.42 kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verzuimcoördinator wordt op zondag 3 juni tussen 16.00 en 18.00 uur gepresenteerd in boekhandel Scheltema in Amsterdam. Sprekers zijn de acteur en schrijver Flip Filz die samen met Bram Coopmans een toneelstuk maakte over een vriendschap in het verraderlijke gebied tussen feit en fictie (van 5 juni tot 1 juli te zien in theater Bellevue), en woordenboekmaker /uitgever van kunstboeken (Van Dale / De Weideblik) Ton den Boon, die op het begrip ‘autobiografisch’ in zal gaan.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s