De verzuimcoördinator

 

504470

In mei verschijnt van Nicole Montagne bij Wereldbibliotheek De verzuimcoördinator.

 

Waar gaat de bundel over?

 

Over een man die een schaduwbestaan leidt en zijn gezin verlaat. De achterblijvers krijgen geen nadere toelichting. Hoe vullen zij de lege plekken in? Over beeldende kunst: ‘er staat niet wat er staat’. Maar wat staat er dan wel? Over het Praag van voor de val van de Muur. Maar wat wisten we nu eigenlijk van de mensen áchter de Muur? Kortom: een boek over wat we niet kunnen zien. Over lege, oningevulde plekken. Zorgvuldig bijeengehouden door de verzuimcoördinator, een persoon die uit de aard der zaak afwezigheid registreert. 

 

Paperback met flappen, 208 blz. Ook als e-book.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s