On the move

imgres

De fotografen Olivier van Breugel en Simone Mudde maakten een fotoserie naar aanleiding van de tekst ‘Spelen tegen het apparaat’ uit de essaybundel Een makelaar in Pruisen.  Deze serie, genaamd Between Screens werd geselecteerd voor de tentoonstelling On the Move in het Stedelijk Museum Amsterdam. Mudde en van Breugel vroegen Nicole Montagne vervolgens de catalogustekst te schrijven. Het ‘fotoboek’ dat op deze manier  ontstond, heeft uitvouwbare pagina’s en is ontworpen door de ontwerpers Kummer & Herman.

On the Move bevat 28 projecten van jonge makers tot gevestigde kunstenaars en toont nieuwe manieren van verhalen vormgeven binnen de fotografie én de grafische vormgeving. De tentoonstelling loopt tot 18 januari 2015.

Webinks: Olivier van Breugel  en Simone Mudde en  On the Move.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 09.37.30

 Foto boven: Mudde en van Breugel, still uit het promofilmpje van On the Move.