^ Faces of Loneliness

Artist Siba Sahabi and photographer Henri Verhoef initiated an interdisciplinary researchproject about loneliness in order to make this feeling accessible. This led to the photo series “Nexus’ and three essays about the subject, written by Karin Wolfs, Daniël Rovers and myself. The project came into being in partnership with the Dutch-Flemish literary magazine ‘the low countries’ and with support of the Dutch Embassy in Brussels. Here you can read my essay.

Kunstenares / ontwerpster Siba Sahabi en fotograaf Henri Verhoef initieerden een interdisciplinair onderzoeksproject over eenzaamheid met als doel dit gevoel een gezicht te geven en bespreekbaar te maken. Dit leidde tot de fotoserie ‘Nexus’ en een drietal essays over het onderwerp, geschreven door Karin Wolfs, Daniël Rovers en mijzelf. Het project kwam tot stand in samenwerking met de lage landen en met steun van de Nederlandse ambassade in Brussel. De stukken zijn hier te lezen op de site van de lage landen en/of straks in het papieren nummer.

Foto: © Siba Sahabi / Henri Verhoef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s