Teksten voor de Wartburg

Op 1 november vindt de opening plaats van de nieuwe aanbouw van zorgcentrum De  Wartburg in Utrecht. De aanbouw is ontworpen door architectenbureau Alberts & Van Huut.  Voor de opening zijn, in samenwerking met Het Wilde Westen, verschillende culturele projecten gerealiseerd. Nicole Montagne schreef een aantal teksten naar aanleiding van gesprekken met de bewoners. Kunstenaar Monique Riphagen gaf deze verhalen vorm op verschillende panelen.

IMG_5737 kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s