City2Cities

images

Van 21 tot en met 29 april vindt in Utrecht weer het internationale literatuurfestival City2Cities plaats. Gaststeden zijn dit keer Praag en Barcelona. Met optredens van onder andere Mercedes Abad, Jáchym Topol, Ingmar Heytze, Paul Auster, Nanne Nauta, Hagar Peeters, Désanne van Brederode, Wim Brands, Niels Bokhove, Markéta Pilátová, Herman Pleij, Kees Mercks, Kristien Hemmerechts, Miquel Bulnes, Manon Uphoff, Peter Knipmeijer en Nicole Montagne. Kijk voor meer informatie over auteurs en evenementen op de website van City2Cities .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s